Az ezüst karperec kifejezetten divatos

ezüst karperec
ezüst karperec

Az elegáns ékszerek csoportjába sorolható ez a nagyszerű kiegészítő. Az ezüst karperec nagyban kihangsúlyozza a csukló vonalait. Rengeteg típusban, illetve mintázatban van jelen az üzletekben.

Az egyszerű, letisztult darabok mellett, fellelhetők a gyöngyökkel és kövekkel díszített kihívóbb kellékek is. Az ékszerkészítők nemcsak a hölgyekre, hanem az urakra is gondoltak, hiszen a férfiak is viselnek különféle kiegészítőket a makulátlan megjelenés érdekében.

Az ezüst karperec a webáruházkból rendkívül egyszerűen megrendelhető. A részletes termékleírás mellett, az ékszerek fényképen keresztül is be vannak mutatva.

Ezzel a lehetőséggel szemügyre vehető minden árucikk. A hazánkban gyártott típusok 925 sterling ezüst felhasználásával készülnek. Az ezüst karperec hosszú éveken át megőrzi eredeti színét és formáját abban az esetben, ha karban van tartva. Különféle házi praktikák bevetésével el lehet tüntetni a megtapadt szennyeződéseket. Elegendő szódabikarbónába beáztatni az ékszert néhány percre és olyan lesz, mint újonnan.