Az innováció csúcsa a Samsung S24 Ultra

Samsung S24 Ultra
Samsung S24 Ultra

A Samsung S24 Ultra innovatív megoldásokkal és lenyűgöző dizájnnal emeli a prémium okostelefonok színvonalát. Az új Exynos 2200 processzorral és 5G támogatással érkezik, garantálva a villámgyors teljesítményt és zökkenőmentes felhasználói élményt.

A Samsung S24 Ultra 200 MP-es fő kamerája lenyűgöző részletességet és élességet biztosít, még gyenge fényviszonyok ellenére is, miközben az 108 MP-es ultraszéles és 48 MP-es periszkópos teleobjektív tovább növeli a fotózási lehetőségeket.

A 6,9 hüvelykes Dynamic AMOLED 2X kijelző kristálytiszta képet és élénk színeket kínál, a 144 Hz-es frissítési ráta pedig fluid megjelenítést tesz lehetővé. Az 5000 mAh-s akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, míg a 120W-os szupergyors töltés pillanatok alatt újraéleszti a készüléket.

Az S Pen támogatás bővíti a kreatív lehetőségeket, legyen szó jegyzetelésről vagy rajzolásról. Akik a Samsung S24 Ultra mellett döntenek, a legújabb technológiai fejlesztéseket és a legmagasabb szintű teljesítményt élvezhetik egyetlen készülékbe zárva.