Az inverteres klíma fűtésre ideális lesz

inverteres klíma fűtésre
Inverteres klíma fűtésre

Akik efféle terméket választanak, biztosan jól járnak majd, hiszen 30-40 % energiamegtakarítást érhetnek el. Az inverteres klíma fűtésre tökéletesen megfelel. A légkondi egy működési tartományban dolgozik. Az előnyei közé tartozik többek között az, hogy a kompresszor képes a fokozott üzemelésre, ebből kifolyólag a szobában lévő hőmérséklethez igazodik.

Ahogy egyre jobban közeledik az érték a beállított hőfokhoz, a kompresszor visszaveszi az iramot. Ez a funkció jelentős mennyiségű energiát tud megtakarítani. Az inverteres klíma fűtésre kifejezetten jó választás. A szoba páratartalmát csökkenti működés közben. Lényegében hasonlít egy hősugárzóra, azzal a különbséggel, hogy sokkal kevesebb áramot használ fel a hő előállításhoz.

Rengetegen kedvelik az efféle szerkezetet, hiszen télen és nyáron egyaránt hasznos. Fontos tudni, hogy alternatív energiafelhasználásnak minősül. A megvásárlásakor a forgalmazótól igazolást kérhet, amivel az áramszolgáltatónál igényelheti a H-tarifát, ami igen kedvező. Az inverteres klíma fűtésre kiváló megoldás.