Az ittas vezetés kellemetlen következményei

Kiváló ügyédek
Kiváló ügyédek

Egy-két pohárka utána mindenkinek megnő az önbizalma és fittyet hány a szabályokra. Az ittas vezetés ilyenkor nem akadály. Meggondolatlanul a volán mögé ül az illető, hiszen ebben az esetben nem történhet semmi gáz, mivel fokozottan optimistán szemléli az őt körülvevő világot. Sajnos nem kell bemutatni ezt a helyzetet, mivel hazánkban mindennapos az ilyen szituációs és az sem túl ritka, hogy balesetet okoznak az ittas személyek.

Az ittas vezetés hatalmas problémát jelent a társadalomra nézve. Ez az alkoholfogyasztás azon formája, ami nagyban veszélyezteti a fogyasztó személy környezetét is. A többi autóst és a gyalogosokat, de a saját utasait is életveszélynek teszi ki ittas vezetés közben. Legyen az ember bármilyen tapasztalt sofőr, a váratlan helyzetekre nem lehet felkészülni. Az ittas vezetést meg lehet úszni egy kisebb birsággal, de szabadságvesztésig is fajulhatnak a dolgok. Ez a fogyasztott alkohol mértékétől és attól függ, hogy az illető okozója volt egy bekövetkezett balesetnek vagy sem.

A büntető ügyvéd Budapest városában tevékenykedik a Lőrik Ügyvédi Irodánál és ha a viharfelhők gyülekezni kezdenek a fejünk felett, a fent említett események miatt, akkor mindenképp igénybe kell venni a egy védőügyvéd segítségét. Számos olyan eset ismert, amikor valakit alkoholfogyasztással vádoltak, holott az illető nem fogyasztott szeszesitalt, így nem lehetett annak befolyásoltsága alatt sem az ellenőrzéskor, ám mégis valamilyen okból vádlottként kell megjelennie a kihallgatáson, illetve a bíróságon.

Ebben az esetben nem számíthatunk túl sok jóra, hogyha a saját védelmünket szeretnénk képviselni. A büntető ügyvéd Budapesten bármikor felkereshető, hogy még időben kialakíthassa ügyfelével a védelmi stratégiát. Így már sokkal kisebb lesz az esélye a súlyos büntetésnek. Csökkentheti a kifizetendő birság összegét, megakadályozhatja a vezetési engedély elveszítését és a legsúlyosabb esetben nagyobb esélyekkel kerülhető el a szabadságvesztés. Kiváló büntető ügyvéd Budapesten a 06 70 947 9950 és a 06 70 434 8763 számokon érhető el.