Az ízlésnek és személyiségjegyeknek megfelelő karikagyűrűk

karikagyűrűk
karikagyűrűk

Egy olyan ékszer, amit jó esetben egy életen át fogunk viselni, egyáltalán nem mindegy, hogy miként néz ki. Fontos, hogy megfeleljen az ízlésünknek és passzoljon a személyiségünkhöz, különben rossz érzéseket kelthet bennünk, főleg hosszútávon. Éppen ezért, a karikagyűrűk kiválasztását is alapos megfontolás kell megelőzze, hiszen mindennap el fognak kísérni bennünket és a párunkat is.

Ár és első benyomás alapján sem ajánlott dönteni, mert utólag megbánhatjuk. Ez sem jó, ha csak azért bólintunk rá valamire, mert annak, akivel össze szeretnénk kötni az életünket, az tetszik. A karikagyűrűk kapcsán muszáj kompromisszumra jutni, mert mindkét félnek együtt kell élnie majd a saját ékszerével nap mint nap.

Ha nagyon nem sikerül közös nevezőre jutni, akkor ma már arra is van lehetőség, hogy a karikagyűrűk némileg eltérjenek egymástól, vagyis a menyasszony és vőlegény példánya különböző legyen. Kerülhet kő csak a hölgy gyűrűjébe, de az úriember is kérheti, hogy az övé kicsit maszkulinabb legyen. Persze ekkor is fontosak a közös vonások, de így legalább egyezségre lehet jutni a karikagyűrűk kapcsán.