Az online TV műsor segít a választásban

TV műsor
TV műsor

Manapság már olyan sok TV csatorna van, hogy amíg végigkattintunk ezeken és belekukkantunk, hogy hol, mit sugároznak, addigra véget is ér egy jó kis műsor, amit egyébként szívesen megnéztünk volna. Ezért jobb inkább a TV műsor átböngészésével kezdeni azt esti programot, amit már online, egy okostelefon segítségével is megtehetünk.

Így nem kell nagyméretű, sok oldalból álló műsorfüzeteket átnézni, ami szintén nem garancia arra, hogy rábukkanunk a kedvünknek megfelelő filmre vagy egyéb tévés produkcióra. Az online TV műsor könnyen áttekinthető és a kereső segítségével hamar rábukkanhatunk arra az adásra, ami azt a néhány perces vagy órás kikapcsolódást fogja biztosítani a számunkra.

A kedvenc csatornáinkat listába is szedhetjük, így amikor fellépünk a TV műsor oldalára, akkor mindig egy helyet láthatjuk ezeket. Ha pedig egy olyan filmen, show-n akad meg a szemünk, ami nem most vagy egyáltalán nem ma lesz, hanem egy későbbi időpontban, akkor hozzáadhatjuk a Google naptárunkhoz is, ami majd értesítést küld, ha nemsokára kezdődik.