Az újratölthető babzsák

Kényelmes és dekoratív babzsák
Kényelmes és dekoratív babzsák
Kényelmes és dekoratív babzsák

Gyakran adódnak az életünkben olyan helyzetek, amikor nem azt kapjuk, amire számítunk. A babzsák kapcsán is sokan azt gondolják, hogy ezek a különleges és kényelmes fotelek babbal vannak megtöltve. Azonban ez nem így van, hiszen ezek az ülőalkalmatosságok polisztirol gyöngyökkel vannak bélelve, melyek jóval időtállóbak a babnál vagy egyéb természetes anyagoknál.

A kezdetekben a babzsák valóban a hüvelyes növény termésével volt megtöltve, erre vezethető vissza az elnevezése is. Viszont a mai technikának köszönhetően a forgalmazók megtapasztalhatták azt, hogy a polisztirol könnyebben kezelhető és ráadásul jóval tartósabb, mint a bab.

Egy esetleges baleset következtében, ha kiszakad egy babzsák, a töltelék pótlása is sokkal könnyebben és gyorsabban kivitelezhető, hiszen a www.bab-szem.hu webáruházban nemcsak babzsák, de zsákokba csomagolt polisztirol gyöngy is beszerezhető. Szinte mindenféle színben rendelhetőek fotelek, amelyeket akár mi magunk is elkészíthetünk, ha a varrócsomagok megvásárlása mellett döntünk.