Az utángyártott toner mindig olcsóbb az eredetinél

Tonerek minden nyomtatóhoz
Tonerek minden nyomtatóhoz

Sokan csak az eredetiben bíznak meg, legyen szó bármilyen termékről. Azonban vannak olyan utángyártott termékek, amelyek ugyanannyira megbízhatók, mint a gyári változatok.

Nincs ez másképp az utángyártott toner esetében sem, ráadásul készletünkön mintegy 15 márkából lehet válogatni. Az eredetiekhez képest, az utángyártott toner olcsóbb, így azok a cégek, irodák, amelyek nagyon sokat nyomtatnak, rengeteget tudnak rajta spórolni.

Válassza ki webáruházunkból a megfelelőt a nyomtatójához és használja ki az újratöltött patronok előnyeit! Minden termék részletes ismertetőjében megtalálja azokat a nyomtatókat, amelyekkel az adott termék kompatibilis.

Az utángyártott toner esetében is mintegy 2 év garanciát kap és több mint 2000 lap nyomtatására elegendő festékport tartalmaz. Vállalatunk több mint 6 éve szolgálja ki a vásárlóközönségét, de online chattel, telefonos ügyfélszolgálattal is segít a választásban. Ugyanis megközelítőleg 20 000 termék van raktáron és néha előfordul, hogy az ideális termék kiválasztásához szakmai segítség kell.