Babzsákfotel, ami csalogat, és elkényeztet

Babzsákfotel ami csalogat és kényeztet
Babzsákfotel ami csalogat és kényeztet
Babzsákfotel ami csalogat és kényeztet

Mivel tudnál egy kis színt vinni az estéidbe, ami jó időre feldobná nem csak a Te, hanem a lakásod hangulatát is? A Huppanjbele babzsákfotel a fantasztikus szín és anyag választéknak köszönhetően bárhol megállja a helyét, és ráadásul piszkosul kényelmes is. Életet visz a nappalidba, jólesik már csak rápillantani is.

Csalogat, és elkényeztet az esti tévézés vagy olvasás közben. Válassz olyat, ami a színével és formájával is passzol hozzád. A Huppanjbele babzsákfotelek és párnák nem csak kényelmesek, hanem az alakod mellett az ízlésedhez is igazodnak. A babzsákoknak nincs váza, a töltőanyagként használt polisztirol gyöngyök idomulnak a használójukhoz.

A webáruház munkatársaitól segítséget is kérhetsz a rendelésed leadása előtt, hogy valóban megtaláld az igényeidhez illőt. Léteznek kültéren használható babzsákok is, 100%-ban vízállóak. Rendelhetsz olyat is, amiből könnyebb felállni, mint gondolnád. Pamut, textilbőr, farmer – ez csak egy része a lehetséges huzatoknak. A méret kiválasztásánál ne ess túlzásba! Mérd le, hogy elférjen majd ott, ahova szánod.

Őrülten kényeztető kuckót nappalit rendezhetsz be a tévézéshez, olvasáshoz a nappalidban, de akár az erkélyen vagy a kertben is néhány babzsákfotel segítségével. A babzsákhoz illő puffot, párnát is választhatsz, ami szuper lábtartó, de ha több a vendéged, mint a foteled, akkor is kihúz a bajból. Ha sikerül választanod a Huppanjbele raktáron található kész modelljei közül, akkor 10% kedvezményt kapsz. Nézz körül gyakran a „Fogd és vidd” termékek között. Ez a készlet napról napra változik, érdemes gyakran bekukkantani. A Huppanjbele babzsákokra háromszoros garanciát is kapsz.