A bambusz parketta megbízható rendszer

Bambusz parketta
Bambusz parketta

A beltéri padlóburkolatok világa igen sokrétű. Ha egy kicsit beleveti magát valaki, hamar rájön, hogy milyen sokféle lehetőség közül választhat, amikor otthonát szeretné felújítani, szebbé varázsolni. Kifejezetten jó választás lehet a bambusz parketta. Ez a padlók között külön fajtaként van jelen és nem véletlenül.

A laminált padló, szalagparketta vagy svédpadló mellett, a bambusz parketta nagyon meggyőző, jó minőségű, magas kopásállósággal bíró burkolónak számít. Természetesen, ezek a tulajdonságok az árában is megmutatkoznak, de szolgáljon vigaszként, hogy létezik ettől jóval drágább alternatíva is a piacon. A bambusz parketta egy meleg, természetes alapú rendszer, ami mentes mindenféle műanyagtól. Bátran telepíthető konyhába vagy fürdőszobába, hiszen ennek a legjobb az ellenállása a kiloccsanó vízzel szemben.

Természetesen nem teljesen vízálló, de ez a legkevésbé érzékeny a nedvességre, a többi keményfa közül. A bambusz parketta többféle keménységben, mintában és színben is elérhető. Ez csak a gyártási technológián múlik.