Barlangterápia helyett sópipa

sópipa
sópipa

A légutakkal kapcsolatos megbetegedések száma az utóbbi időben robbanásszerűen megnőtt, ami a légzőrendszerünket irritáló szennyeződések tömegének tulajdonítható. Sokat segíthet a sópipa, mert a parányi sókristályokat belélegezve, szinte kitisztítjuk, regeneráljuk a légzőrendszert.

Rengetegen járnak különböző barlangterápiákra, ezek közül is igazán népszerű az Erdélyben található parajdi sóbánya. Azonban ezek a kezelések időigényesek és helyhez kötöttek. Viszont a sópipa olyan szabadalmaztatott készülék, aminek a használatával bárhol és bármikor hozzájuthatunk a sókristály terápia minden előnyéhez.

Naponta pár perces használatával kedvezően befolyásolhatjuk a pollen- és egyéb légúti allergiákat, az asztmát, bronchitiszt, hörghurutot, náthát, légúti fertőző betegségeket, de azt sem kell elfelejteni, hogy a dohányzás okozta légúti problémák szintén enyhíthetőek ily módon. Igazán hasznos szerkezet tehát a sópipa, aminek minőségi változatát vásárolhatjuk meg a biosziget.hu webáruház kínálatából.