Bébikomp az első lépésekhez

bébikomp
bébikomp

Minden szülőnek meghatározó, felejthetetlen pillanat, amikor gyermeke a szó szoros, majd átvitt értelmében, a saját lábára áll. Az első önálló helyváltoztatás pillanatát természetesen nem szükséges siettetni, de bizonyos ötletes segédeszközök, például egy modern, többfunkciós bébikomp jelentős segítséget nyújthat a bátor elindulásban. A Pindurka Bababolt felhozatalában ebben a termékkategóriában is többféle, tetszetősebbnél tetszetősebb modellből válogathatunk.

A kalandvágyó legénykéknek például ideális választás a Sun Baby márka autós bébikompja, amihez egy parányi kormánykerék is tartozik, míg a kislányokat nagy valószínűséggel a rózsaszínű, habos-babos változat villanyozhat fel igazán. A különféle szín- és formavilágú bébikompok közös jellemzője a stabilitás és az eszköz könnyű kezelhetősége, aminek köszönhetően a csemete biztonságban érzi magát és ezzel együtt egyre magabiztosabbá is válik. A legtöbb bébikomp izgalmas, szükség esetén leszerelhető játékpulttal is rendelkezik, illetve pár mozdulattal babahintává alakítható.

Adamo hinta a nyugodt pillanatokhoz

A puha, védelmet nyújtó Adamo hinta ellazítja a kisgyermekeket, akik így könnyebben álomba szenderülnek, éber pillanataikban pedig szórakoztatja, megnevetteti őket. Ezt a hajdani bölcsők hangulatát idéző, mégis modern, egyetlen ponton rögzített hintatípust az újszülöttektől kezdve a 3 éves lurkókig, minden korosztály használhatja, eleinte fekvő, majd ülő pozícióban, a későbbiekben pedig akár rugózva is.

Szakértők szerint, az anyagát tekintve is baba-, illetve gyermekbarát, hiszen teljes mértékben pamutból készült Adamo hinta nemcsak kellemes pillanatokat kínál a kicsiknek, de a mozgásukat, idegrendszerüket is fejleszti. A Pindurka Bababoltban minden árnyalatban megtaláljuk ezt a zseniális találmányt, a rózsaszíntől kezdve, a mustársárgán és bézsen át az üde kékig és a megnyugtató zöldig. Lepjük meg a család legfiatalabb tagját egy kényelmes Adamo hintával, az igazán élményteli vagy éppen pihentető mindennapokért!