Biokandalló a környezettudatosság jegyében

biokandalló
Biokandalló

Ahogy egyre jobban rövidülnek a nappalok és hidegebbé válnak az éjszakák, úgy merül fel az igény arra, hogy a lakás fűtésére kiemelt hangsúly essen. Ugyanakkor érdemes összekötni a kellemest a hasznossal és olyan módon elvégezni a melegítést, ami egyben remek hangulatot is nyújt. A speciális rendszerrel bíró biokandalló jóvoltából mindez külön kémény beépítése nélkül oldható meg.

Ennek hála, a telepítési költségek jelentősen lecsökkenthetőek, ugyanis nem lesz szükség komoly átalakításra. Az egyedi szerkezetek mindezek mellett olyan látványt kínálnak, ami teljesen elragadja a fantáziánkat. A biokandalló üzemanyaga egy alkohol, ami füst és korom nélkül ég el.

Ilyen formában a tisztításra sem kell külön figyelnünk, ugyanis nem fog összepiszkolódni a tűztér. A romantikus alkalmak biztosítása érdekében, egyértelműen remek választásnak minősül a biokandalló. A kandallos.hu weboldalon többféle kivitel között lehet válogatni, amelyek modern designnal és környezetbarát rendszerrel állnak szolgálatunkra. Fokozzuk velük bátran a lakás stílusát!