Bízzuk reklámtábláink tervezését, gyártását szakemberekre!

Reklámtábla tervezése
Reklámtábla tervezése
Reklámtábla tervezése

Cége reklámozására ma már nagyon sokféle lehetőség áll a rendelkezésére, többek között kihelyezhet reklámtáblát. A tablak.eu szakemberei – akik nagy tapasztalattal bírnak a reklámtáblák készítésében – tanácsa segítségével eldöntheti milyen típusú reklámtáblát, válasszon: világítótáblát plexiből vagy feszített fóliával, ledes világítással, fényreklámot.

De készíttethet klasszikus oszlopokra kihelyezett táblákat. Cégtáblái is nagyon jó reklámhordozók lehetnek ugyanúgy, mint céges autói. Rendelhet autódekorációkat, amik városszerte reklámozhatják cége tevékenységét.

Amennyiben felveszi velük a kapcsolatot, elkészítik Önnek a grafikai tervet, logóval, majd a látványtervet, természetesen szem előtt tartják az Ön elképzeléseit, de szaktudásuk és tapasztalataik segítségével a cége számára legoptimálisabb megoldás születhet meg.

Miután Ön elfogadja a tervet és a választott hordozót, szakszerű kivitelezés után felszerelik. Különleges alkalmakra készíttethet molinókat, de rendelhet tőlük egyszerű tiltó, jelző, információs táblákat, matricákat, mágnes fóliákat. Sőt Braille feliratú táblákat is készítenek.