Bőrből készült férfi pénztárca online

Férfi pénztárca
Férfi pénztárca
Férfi pénztárca

A divat folyamatosan fejlődik, újabbnál-újabb termékeket dobnak piacra, úgy ruházati cikkek, mint táskák, kiegészítők terén is. A Rubikon Fashion webáruházban található férfi pénztárca kialakítása divatos, hiszen ötvözve van az elegancia a klasszikussal.

Minden férfi számára remek ajándék lehet, hiszen pénztárcára mindig szükség van. A különböző bőr pénztárcák a webshopban most 30%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg. A Carpisa olasz cég gyártja az itt található termékeket, amelyeknek a minőségük kiváló, prémiumanyaguknak köszönhetően tartósak és időtállóak, sokáig állhatnak a szolgálatunkban.

Az új Carpisa Leone férfi pénztárca valódi bőrből készült, kinyitható tartó részében tárolhatja a különböző kártyákat. Fiatalos a kialakítása, divatos, kétszínű: fekete bőr kék kerettel díszítve vagy szürke bőr fekete kerettel díszítve.

A weboldalon olvasható vásárlói vélemények is alátámasztják, hogy az itt árusított férfi pénztárca tényleg jó választás lehet. Az oldalon még több Carpisa terméket találhat és ezek mellett, mágneses ékszerek széles választékával is várják az érdeklődőket.