Buggyos gatyák és bokaláncok

bokaláncok
bokaláncok

Bizonyára mindenki emlékszik arra az időszakra, amikor a lányok töröknadrágban jártak iskolába. A buggyos gatyák mellett, ekkor jelentek meg a bokaláncok is, amik hosszú hónapokon át hódítottak Magyarországon. A divat azonban változik, ami a láncok eltűnését jelentette egészen mostanáig.

Az aktuális trendekben az a legjobb, hogy rendszeresen visszajönnek. Úgy néz ki, hogy most megint látni fogunk buggyos nadrágokat és szoknyákat, amelyek alatt ismét megcsillannak a bokaláncok. Hiszen miért ne viselhetnénk a lábunkon is ékszert? Úgy tűnik, hogy sokan csak a kezükön és a nyakukon szeretik hordani, pedig a láb és a lábujj is a test része, tehát nyugodtan kihasználhatjuk.

Tény, hogy ez a divat leginkább a déli népek körében terjedt el, de attól, hogy átveszünk belőle egy kicsit, még nem fogjuk önmagunkat megtagadni. A bokaláncok érdekessé és izgalmassá teszik a női lábat, ami még csábítóbbá válik és akár a párunkat is elcsábíthatjuk vele. Csak arra figyeljünk, hogy milyen alapanyagot válaszunk ki!