Carla Galli élete és munkássága

Carla Galli tanácsadói munkája
Carla Galli tanácsadói munkája
Carla Galli tanácsadói munkája

Carla Galli Magyarország egyik legjobb trénere. Régóta dolgozik személyi és szervezeti tanácsadóként. A www.Carla-galli.com hivatalos honlapon rengeteg mindent megtudhatunk róla. Ukrajnából származik, ahonnan egy férfi miatt költözött Magyarországra.

Az első keleti hatások a középiskolában ragadtak rá. Kínai iskolában érettségizett, ezért hamar nyitott lett a keleti filozófiára és annak minden ágára. 1979-ben végzett bölcsészetet, így a filozófia ágán folytatta életét és tanulmányait.

A www.Carla-galli.com honlapról azt is megtudjuk, hogy miért választotta ezt a nevet. Az első könyvét már így publikálta, nem az eredeti nevén. Mesterei között tartja számon Albert Ignatyenkot és Weninger Antalt, akiktől rengeteget tanult. Több könyve is megjelent már a tanácsadónőnek.

Élete jelentős részét azzal töltötte, hogy az emberi képességeket tanulmányozta. Legtöbb könyve arról szol, hogy miként fejlesszék saját magukat és képességeiket az emberek. A hivatalos honlapon rengeteg mindent meg lehet tudni az írónőről, könyveiről, életéről és munkásságáról.