Csinos és kényelmes balerina cipő

balerina cipő
balerina cipő

Nemcsak tűsarkúban lehet valaki nőies és kifinomult. Egy minőségi balerina cipő is ugyanolyan jó megjelenést tud kölcsönözni, amennyiben a megfelelő ruhákkal társítja és legalább olyan magabiztosan, illetve kecsesen tud lépkedni benne, mint 5, 10 vagy 15 centiméteres sarkakon.

Persze ez egyéntől függ, hiszen van, akinek éppen az ad önbizalmat, hogy egy picit magasabb lehet és jobb lesz a tartása, de ha Ön úgy érzi, hogy nincs ilyesmire szüksége, akkor nyugodtan dönthet egy csinos balerina cipő mellett is.

Csak arra figyeljen oda, hogy stílusban, színben és anyagban is passzoljon azokhoz a ruhákhoz, kabátokhoz, kiegészítőkhöz, amelyekkel viselni fogja és meglátja, semmi hátrányát nem fogja látni annak, hogy nem néhány centivel a föld felett jár.

Sőt, esténként, fáradtan hazaérve a munkából, még hálás is lesz, hogy egész nap nem valami kényelmetlen lábbeliben járkált, gyalogolt vagy vezetett, hanem egy kényelmes balerina cipő szolgálta az esztétikus külsőt, egyben a lábainak az egészségét is.