Dekortár, digitális nyomtatás magas fokon

Digitális nyomtatás
Digitális nyomtatás
Digitális nyomtatás

Manapság már minden területen óriási a konkurencia, ezért a szolgáltatók számára egyre fontosabb a hatékony reklám. Ebben lehet segítségükre a digitális nyomtatás, aminek révén már nagyon sok felületen megjeleníthető a cég mottója, logója, elérhetősége és/vagy egy frappáns figyelemfelkeltő mondat, ábra.

Digitális nyomtatással készülnek névjegykártyák, szórólapok, plakátok, poszterek, öntapadó címkék, valamint ugyanezzel a technológiával valósítják meg a nagyméretű reklámanyagok, az építési hálók, reklámponyvák, kirakat dekorációk nyomtatását is. Ugyanakkor tudni kell, hogy a mai digitális készülékek képesek szinte bármilyen síkfelületre minőségi lenyomatot készíteni.

A hagyományos reklámipari alapanyagok mellett, a nyomtatás történhet üvegre, falemezre, márványra, gránitra és fémlemezre is. Ha bármilyen, a digitális nyomtatás tárgykörébe tartozó szolgáltatásra van szüksége, akkor keresse fel a www.dekortar.hu csapatát, akik egészen a tervezéstől az utolsó munkafolyamatig, adott esetben a reklámanyag telepítéséig a szolgálatára állnak!