Egy sípark Mátraszentistvánon, ahol az önfeledt szórakozás garantált

sípark mátraszentistván
sípark mátraszentistván

Meglehet, hogy hazánk nem áll az európai síterep lista élén, de ennek ellenére a hó szerelmesei számos síközpont közül választhatnak, amelyeknek az ár-minőség arányúk egyszerűen elképesztő. Észak-magyarországi Mátra-hegységben található legismertebb létesítmény több különböző nehézségű lejtőt, valamint 3 km-es hegyoldalakat kínál, amelyek tökéletesek az éjszakai síeléshez.

A sípark Mátraszentistván egyik legnépszerűbb látnivalója, ahol hóágyúk biztosítják a megfelelő körülményeket a pályákon az egész szezonban. A helyszín tökéletes azoknak, akik gyakorolni szeretnék az ugrásokat és megmutatni a tudásukat. A sípark Mátraszentistvánon a kezdőket és a készségeiket csiszolni vágyókat is várja, míg a hócsúszdapark szórakoztató teret biztosít a gyermekeknek és azoknak, akik nyugodtabban szeretnék élvezni a havat.

Amikor pedig a környéken szállást kell találni, az elérhető ajánlatok választéka roppant változatos. A sípark Mátraszentistvánon megfizethető, a környéken lévő szálláshelyek pedig minden költségvetésnek megfelelnek.