Egyedi szauna személyre szabott megoldásokkal

Egyedi szauna
Egyedi szauna

A Nordenstil több évtizedes gyakorlattal rendelkezik mind a közösségi, mind az otthoni wellness élmény megteremtésében. Egyedi szauna (finn szauna, infraszauna, kombi szauna), prémium kategóriás szaunák, gőz- és sókabinok, medencék tervezése és kivitelezése szerepel a szakmai múltjukban.

Magyar gyártótól vásárolhat magyar terméket, ha őket választja. A beépítések során szeretik a fát, a fával kombinált üveget és követ, az egyedi megoldásokat.

Minden esetben törekszenek a harmónia megteremtésére a beépítésre kerülő kabinok és az otthonok, közösségi terek között. Nem szeretik, ha csak a funkcionalitáson van a hangsúly, tökéletességre törekszenek. A tervezés során figyelembe veszik a legapróbb részleteket: a helyszín adottságait, az ügyfelek szokásait, az igényeiket, a céljaikat és vágyaikat. Ezek a részletek, az aprólékos tervezés segíti elő azt, hogy az általuk tervezett egyedi szauna mindenkinek az nyújtsa amit elvárt tőle, a tökéletes otthoni wellness élményt kínálja a vendégeknek vagy a család minden tagjának. Ha egyedi szaunát szeretne, akkor nézze meg a Nordenstil honlapján a referenciákat, és megismerkedhet a különböző szauna típusokkal is.