Egyedi szerkezetű téli gumi

Téli gumi
Téli gumi
Téli gumi

A tél beköszöntével egyértelművé válik, hogy a nyári abroncsokat le kell cserélni, hiszen azokkal már nem kivitelezhető a biztonságos, balesetveszély nélküli vezetés. A téli gumi a védelmet a sajátos felépítésével tudja biztosítani.

Ez az abroncstípus sokkal puhább szerkezettel rendelkezik, olyan mintázattal, amelyik által képes stabilan, huzamosabb ideig az úton tartani a kocsit. Ez mindenképp fontosnak bizonyul a téli hónapokban, amikor az ónos eső, fagyás és hó bizony rengeteg gondot okoz, még akkor is, ha a személygépkocsi új, téli gumi fajtákkal rendelkezik.

Ilyenkor semmiképp sem érdemes kockáztatni és nekivágni egy nagyobb útnak a kopott, nem erre az évszakra tervezett abronccsal. Hazánkban az egyik ismert téli gumi forgalmazó a www.autogumivasarlas.hu weboldalon található.

Ez a cég több éve biztosítja a kuncsaftoknak azokat a téli gumi modelleket, amelyekkel decemberben, januárban és még februárban is nyugodtan lehet vezetni, fagyban és hóban egyaránt. Csakis ilyen professzionális, megbízható vállalkozás mellett érdemes dönteni.