Egyszerűen telepíthető a Fisher mobil klíma

Fisher mobil klíma
Fisher mobil klíma

A modern fejlesztések és mérnöki újítások révén, már rendre jelennek meg azok a kiváló berendezések, amelyek segítségével a környezet élhetőbbé varázsolható. Több olyan eset van, amikor a hagyományos légkondicionáló nem választható opció. Ilyenkor a Fisher mobil klíma nyújt hatékony megoldást. Ez a termék egyszerűen és szinte bárhová elhelyezhető.

Az egyedi megoldásoknak hála, a szabadból látja el a feladatát, így vele együtt a zaj is kizárható. Nincs külön vízelvezetés, mert elpárologtatja a nedvességet. Párátlanító funkcióval szintén rendelkezik. A Fisher mobil klíma távirányítóval vezérelhető, így néhány gombnyomással beállítható a kívánt hőmérséklet rajta és máris élvezhető az előnye.

A 3,5 kW hűtőteljesítmény kiszolgál egy átlagos belmagassággal rendelkező 35 négyzetméteres belteret. Ha eddig csak kacérkodtunk a gondolattal, akkor nem éri meg tovább gondolkodni rajta. A nyári hőhullámok rendkívül megterhelőek lehetnek, jelentős egészségügyi panaszokat is okozhatnak. A Fisher mobil klíma gondoskodik a hatékony felfrissülésről.