Élethű arcvonásokkal megtervezett, pisilő baba

Igazán különleges a pisilő baba
Igazán különleges a pisilő baba

A gyerekek világában a játékok főszerepet kapnak. Rengeteg változat kapható, amelyek a velük született készségeket és újabb kvalitásokat képesek felszínre hozni, illetve erősíteni. Általánosságban véve, a játék nagyon hasznos foglalkozás, aminek temérdek formája van. A felnőttek előtt sem ismeretlen, mert nap mint nap elmélyülnek a logikai játékokba vagy kikapcsolódnak egy baráti kártyapartival.

A lányok nagy kedvence az élethű vonásokkal készült pisilő baba. A fent említett, velük született képességeiket tudják felszínre hozni, hiszen egy játék babát gondozni, dajkálni, etetni és sétáltatni kell. Lehetőség nyílik arra, hogy a kapott szeretetet átadhassák.

Cégünknek köszönhetően, most már minden kislánynak lehet ilyen babája, hiszen hatalmas választékból van mód válogatni. Webshopunkban filterezni is lehet, így bizonyos elvárásoknak megfelelő darabok kerülnek előtérbe. A pisilő baba legtöbbje 38-45 cm közötti hosszal rendelkezik, de akadnak kisebb modellek is.

Az ajánlott kor 3-8 év, az idő haladásával pedig a készlet folyamatosan bővíthető egyéb extrákkal. Ilyen például a babakocsi, amivel az Ön kislánya a járást is gyakorolhatja. A pisilő baba kimondottan lányos játék, de ez nem kizáró tényező, hogy fiúk is kipróbálhassák a babázást.

Míg régebben csak egynemű, jobban mondva nemtelen figurákat gyártottak a cégek, addig napjainkban fiú és lány is kapható. A csecsemő kinézetű pisilő baba változatok rendszerint haj nélkül készülnek és kényelmes babaholmikat varrnak rájuk. A nagyobb lányoknak már hajas pisilő baba modelleket is vásárolni lehet, ahol szintén el lehet dönteni, hogy szőke, barna, esetleg vörös legyen.

Fontos kiemelni, hogy vállalatunk kimondottan olyanokat forgalmaz, amelyek minőség és ár szempontjából is a legjobbakat képviselik. Ismert márkák a Llorens, a Famosa, a Simba Toys, a Cife, valamint az IMC Toys. Remek ajándék születésnapra, karácsonyra és érdemes követni az árengedményeket. Természetesen a pisilő baba mellett, léteznek más változatok is, hiszen kedveltek az öltöztethető, valamint a fürdethető típusok.