Ellenállhatatlan rum árak a kínálatban

rum árak
rum árak

A hideg téli napokon is van lehetőségünk rá, hogy belekóstoljunk a karibi életérzésbe. A kedvező rum árak szerencsére elérhetővé teszik az igazán különleges változatokat is ebből a nem mindennapi italból.

Érdemes többféle változatot kipróbálni, márkákat kóstolgatni, hiszen ez alapján eldönthetjük, hogy melyik felel meg leginkább az ízlésünknek. Az alapot a fehér rumok jelentik, amelyek inkább áttetszőek, tiszták, mint fehérek. De nem érdemes fennakadni az ilyen formaságokon, hiszen az íz a lényeg.

A fehér rum íze pedig kitűnő koktélalapanyagnak számít. Keverhetünk belőle egy frissítő Cuba Libre-t, Pina Colada-t, vagy Mai Tai-t. A rum árak a fűszeres rumok esetében is verhetetlennek számítanak a diszkontital.hu webáruházban.

Egy finom Captain Morgan-t kortyolgatva arra eszmélhetünk, hogy igazi ízkavalkádban van részünk. Minél idősebb, annál nemesebb és ez minden italra igaz. A rumok esetében a sötét szín arra utal, hogy több éven keresztül érlelt italt töltöttünk a poharunkba. A rum árakat figyelembe véve, remek választásnak számít például a 12 éves Abuelo.