Előnyökben gazdag a Dulux Easycare

Dulux Easycare
Dulux Easycare

A Dulux márka által kínált tartós, könnyen tisztítható beltéri falfesték jó választás lehet, hiszen kimondottan a mindennapi élet kihívásaira lett tervezve. A Dulux Easycare néven ismert termék gyártásakor a cég a legmodernebb technológiákat alkalmazza, hogy megvédje a falakat a piszoktól, foltoktól és nedvességtől. Így az otthonunk mindig ragyogóan tiszta és rendezett maradhat.

A festék a speciális formulájának köszönhetően nagyon ellenálló a foltokkal és a nedvességgel szemben. Ha valamilyen folyadék, például bor vagy kávé véletlenül ráfröccsen a falra, azonnal eltávolítható, anélkül hogy foltot hagyna maga után.

Az Dulux Easycare tartós és ellenálló, így akár magas nedvességtartalmú helyiségekben, mint például a fürdőszobában és a konyhában is használható. A festék a Dulux évek során felhalmozott tapasztalata és tudása alapján készült. A gyártás során speciális műanyag mikrogömböket adnak a festékhez. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a falakat könnyen tisztíthatóvá és ellenállóvá tegyék, anélkül hogy a festék minősége romlana.