Ese kávépárna, az instant élvezet

Finom Ese kávépárna
Finom Ese kávépárna
Finom Ese kávépárna

Ébredéskor, sokunk első gondolata a kávé, de nem mindig vagyunk olyan állapotban és sokszor igazán időnk sincs rá, hogy a kávéfőzés minden fázisát nyugodtan elvégezzük. A kávé kimérése, a pepecselés a presszóval, utána pedig a várakozás, majd a mosogatói fázis. Ilyenkor bizony jól jön a segítség, ami már elérhető az ese kávépárna formájában.

A kevesek által ismert Easy Serving Espresso rövidítése bizony „életet menthet” ha nincs időnk vagy türelmünk a kávéfőzés procedúrájához, hiszen az ese kávépárna készen áll, csupán be kell helyezni a megfelelő kávégépbe, egy mozdulattal beállítani a kívánt kávétípust és persze a csészét odahelyezni a csap alá.

Míg a kávé elkészül, mi nyugodtan végezhetjük a reggeli rutin teendőket, a kávé nem fog kifutni, odaégni és gumi íze sem lesz. Ha pedig a munkahelyen is szeretnénk minőségi kávét fogyasztani és van kéznél megfelelő kávéfőző gép, nem árt, ha mindig van nálunk néhány ese kávépárna, ezzel máris szebb napunk lesz mint gondolnánk. Kóstolja meg Ön is!