Esőponcsó esernyő helyett

esőponcsó
Esőponcsó gyerekeknek
esőponcsó
Esőponcsó gyerekeknek

Az oxigéndús környezet nélkülözhetetlen a kicsik egészséges fejlődéséhez, ezért rendszeresen friss levegőre kell vinni őket, még akkor is, ha fúj a szél és csepereg az eső. Persze a megfelelő öltözék is szükséges, utóbbi esetben az esőponcsó és a vízhatlan lábbeli használata sem maradhat el.

Kisebb korban fokozottan érzékenyek a felfázásos megbetegedésekre, de ez még nem azt jelenti, hogy a négy fal között tartsuk a gyermekeinket. Tehát, még akkor is, ha éppen komor felhők jelennek meg az égen vagy cseperegni kezd az eső, nem muszáj otthon maradni, hiszen van esőponcsó a birtokunkban, így semmi baj sem történhet.

Nagyon kedves designú, Mancs őrjáratos esőponcsók vásárolhatóak meg a lyamar.hu webáruházból, kékben és rózsaszínben, utóbbi Disney Verdák díszítéssel. Elérhető áron kínálja ezeket a hasznos termékeket a webshop. Ha még nincs ilyen a gyereknek, mindenképpen érdemes beszerezni neki. A kicsik örömmel használják a saját esernyőjüket is, azonban ez mégsem nyújt nekik olyan biztonságot, mint egy esőponcsó.