Ezüst fülbevaló egyedi elképzelés szerint

ezüst fülbevaló
Ezüst fülbevaló

Ez az apróság minden hölgy ékszerdobozában fellelhető valamilyen formában. Az ezüst fülbevaló a fiatalabb és az idősebb korosztály körében egyaránt hódít. Hazánkban 925 sterling ezüstöt használnak a kiegészítők elkészítéséhez. A legtöbb változat kézi megmunkálással születik meg, ami nagyon sok idővel, energiával és odafigyeléssel jár. A feladatot minden alkalommal profi ékszerkészítők végzik el.

A szakemberek folyamatosan követik a divatot és ennek megfelelően alkotják meg az új változatokat. Az ezüst fülbevaló klipszes, kapcsos és bedugós szerkezettel található meg az üzletekben. A díszítőelemek mérete és száma is változó minden darab esetében. Ha Ön az egyszerűség híve, akkor sincs probléma. A kellék letisztult, elegáns formában is kapható.

Ha valamilyen okból kifolyólag nem találja az ízlésére valót, akkor sem kell kétségbeesnie. A mesterek rövid időn belül elkészítik a megálmodott kelléket. A munkájukra minden alkalommal garanciát vállalnak, amit dokumentummal igazolnak. Az ezüst fülbevaló néhány hét elteltével már a fülében fog ragyogni.