Férfias ékszerek az NGOLD kínálatában

NGOLD
NGOLD

Minőségi ékszereket keres férfiaknak? Olyat szeretne vásárolni, ami az értéke mellett van annyira elegáns is, hogy a hétköznapi és az ünnepi alkalmakon egyaránt megállja a helyét? Az ngoldekszer.hu webáruház megvalósítja az elképzeléseit vagy segíteni tud abban, hogy minőségi arany ékszert rendelhessen a meglévő készletből.

Az online felületen elérhető ékszerek egytől-egyig 14 karátos aranyból készültek, amit a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hivatal fémjellel igazol. A zálogból visszamaradt és a kliensektől felvásárolt férfi ékszerek rendszerint áron alul kerülnek értékesítésre, így akár 20-30%-al olcsóbban is meg tudja kapni.

Ezeket szintén ellenőrzött forrásból adjuk tovább, biztosítva a vásárlót arról, hogy ezek is első osztályú aranyból készültek. Az ngoldekszer.hu 1 éves jótállással küldi el a termékeit a megrendelőinek és ezen felül 20 napig élhet a pénz visszafizetési vagy cseregaranciával. A pecsétgyűrűk, karkötők és nyakláncok mellett, férfi medálokat is forgalmazunk, legyen szó akár állatos, akár csillagjegyes vagy vallásos motívumokról.