Fertőtlenítés után azonnal alkalmazható a sebtapasz

sebtapasz
Sebtapasz

A mindennapi tevékenykedés során bármikor bekövetkezhetnek apróbb belesetek. A konyhában való munkavégzés mellett, a műhelyben történő ténykedés, valamint a kerti munkák is rejtenek magukban veszélyeket. Legyen szó kisebb vágásokról, szúrásokról, begyulladt szőrtüszőről, a megfelelő méretű és alakú sebtapasz felhelyezésével meggátolhatjuk az esetleges fertőzéseket. Természetesen az első lépés mindig a seb tisztítása és csak ezt követően történhet meg a lezárás, hogy ne kerüljön újabb kontaktusba a környezettel.

A sebtapasz típusát tekintve lehet vízálló, ami kifejezetten szerencsés, amennyiben gyakran kerülünk kapcsolatba nedvességgel, például fürdés, takarítás során. Az érzékenyebb bőrrel rendelkező személyeknek ajánlott lehet a hipoallergén sebtapasz. A sportkotszer.hu oldalon néhány 100 Forintért megrendelhető bármelyik kivitel. Gondoskodjunk róla, hogy mindig legyen kéznél a tökéletes elsősegély ellátásra alkalmas eszközpaletta, így azonnal cselekedni tudunk, ha baleset történik! Nincs mindig szükség külső hatásra ahhoz, hogy valamelyik testrészünk megfájduljon.

Néha elég egy rossz mozdulat, esetleg némi megerőltetés és az ízületeink máris jelzik, hogy valami nincs rendjén. A Motto tapasz gyors enyhülést jelenthet ilyen helyzetekben. A termék egy magyar találmány, ami felhelyezve és érintkezésbe kerülve a bőrrel, nedvesség, veríték hatására enyhe egyenáramot hoz létre. Ez könnyedén feloldja a kialakult görcsöket vagy megelőzi azoknak a létrejöttét. A Motto tapasz méretre vágható, így teljesen igényre szabható az alakja és nagysága. Általában váll-, könyék-, térd- és hátfájdalmak enyhítésére javasolt.

Sportolóknak kimondottan ajánlott, hiszen hosszú időn keresztül hat. Akár 10 napig is működőképes és vízálló. Többféle színben elérhető. A Motto tapasz kimondottan egyszer használatos és nyílt sebek esetén nem alkalmazható. Amennyiben szeretünk sétálni, futni vagy éppen teniszezni, focizni, de gyorsan érezni kezdjük a hatását, akkor előzzük meg a bajt és kerüljön a helyére a Motto tapasz, mielőtt mozogni kezdünk! Nyerjük vissza a lendületességünket egyszerűen!