Fürdőjáték kádba, medencébe

fürdőjáték
Fürdőjáték

Pancsolni minden gyermek szeret a kerti medencében vagy bent a fürdőkádban. Tudjuk, hogy fürdeni nem minden lurkó szeret, azonban pár szuper fürdőjáték élményekkel telivé varázsolja ezt a tevékenységet is. Ha ilyen játékokról van szó, a legtöbb szülőnek a sárga kiskacsa jut eszébe, ami minden kisgyermekes háztartásban kötelező elem.

De rég volt az, amikor csak ilyesmivel játszhattak a gyerekek a habokban, hiszen ma már rengeteg modern fürdőjáték kapható, ami sokkal izgalmasabb, mint a műanyag kacsa, krokodil vagy malacka. A kisebbeknek például remek kikapcsolódást nyújt a labdagyűjtő pingvin, aminek segítségével még a koncentrációjukat és finommotorikájukat is fejleszthetjük.

A nagyobbak sem kell fürdőjáték nélkül becsobbanniuk a kádba vagy a medencébe, hiszen ők festhetnek a csempére szappankrétával, amit majd szivaccsal letörölhetnek. Saját készítésű szappannal mosdani? Hát persze! A Cra-Z-Art szappangyár jóvoltából ugyanis különleges szivárvány színű szappanokat készíthetnek a gyerekek. Keresse ezt is az okosjatek.hu webáruházban!