Fürdőruha minden méretben

Fördőruha
Fördőruha

A most kedvezményes árban kapható modelljeink között többféle méret is megtalálható. Kifejezetten duci modelljeink nincsenek, de XXL méretek is szerepelnek a kínálatban. Több fürdőruha szabása is megfelel azoknak, akik nem szeretnének mindent megmutatni.

Hiszen egy húszas éveiben járó hölgy valószínűleg másmilyen modellt választ majd, mint egy középkorú. Ezért igyekeztünk sokszínűséget összeállítani úgy modellek, mint színek tekintetében. Egy-, két- és háromrészes fürdőruha modelljeink is vannak.

A három részesekhez vagy kétféle alsó rész tartozik, vagy egy rövid szoknya, ami akár strandra menet is megfelelő lehet. Nem egyszer, amikor fürdőzés közben megennénk, vagy meginnánk valamit, az embernek nincs kedve felöltözni, ilyenkor jól jöhet a fürdőruha anyagából készült szoknya. Stílusos és ötletes is.

Némely modell már csak néhány méretben kapható, de a legtöbb a legkisebbtől a legnagyobbig rendelkezésre áll. Vannak igen rafinált darabok, amelyek ügyesen rejtenek el mindent, amit nem szeretne a viselője láttatni.