Gél lakk kezdőcsomag mindennel ellátva

gél lakk kezdőcsomag
Gél lakk kezdőcsomag
gél lakk kezdőcsomag
Gél lakk kezdőcsomag

Csak most szántad rá magad arra, hogy műkörmöket készíts és szükséged volna minden felszerelésre a munkához? Akkor ideális választás számodra a gél lakk kezdőcsomag, ami minden felszerelést tartalmaz, így nem kell külön-külön megvenned ezeket.

Az is fontos szempont, hogy készletben kedvezőbb áron lehet beszerezni, sőt, amennyiben a gellakk.com webáruházat választod, 10 000 forintos vásárlás felett ingyenesen ki is szállítják a megrendelt terméket. De előbb lássuk, mit tartalmaz a gél lakk kezdőcsomag! Először is buffert, reszelőt, narancsfapálcát, Niiza Nail prepet, gélt és még elkészítési útmutatót is.

Persze, a csomagban van egy 24 wattos UV/LED, fehér színű lámpa is. Ezzel a rendesen felszerelt szettel hamarosan megkezdheted az alkotást, gyakorlatilag bármilyen műkörmöt elkészíthetsz. Ha kérdésed lenne a gél lakk kezdőcsomag kapcsán, akkor tárcsázd bizalommal a weboldalon található telefonszámot és a webáruház munkatársai készségesen segíteni fognak mindenben! Alkoss kedvedre gyönyörű manikűrt!