Gépi hímzéshez ideális a Gildan prémium póló

Gildan póló
Gildan póló

Cégvezetőként Önnek is fontos a látványos arculat? Tegyen meg érte mindent és szerezzen be olyan munkaruházatot, ami a vállalat színeiben pompázik! Az alkalmazottaknak így nemcsak mutatós pólójuk lesz, de még az imázs is tökéletes lesz.

Ezt már csak azzal tudja fokozni, ha a felsőruházatot gépi hímzéssel logóztatja, erre pedig itt vagyunk mi! A cégünknél megtalálható Gildan prémium póló ideális választás lehet erre a célra, mert az anyaga nagyon jól viseli a hímzést.

A Gildan prémium póló számos modellje most az Ön rendelkezésére áll, méghozzá vonzó áron. A szín- és méretválaszték is nagyon gazdag, így csoportonként is eltérhet a megrendelt modell színe, valamint azzal sem lesz gond, hogy minden testalkatra megfelelő méretet adjon. A Gildan prémium póló anyaga pamut, jól mosható és szárítható, nem nyúlik, nem kopik.

Vasalása is egyszerű, de nélküle is hamar kisimul. Ha több darabot vásárol egyfajta színből vagy méretből, akkor engedni tudunk az egységárból, a gépi hímzésnél pedig további 3%-ot tudunk adni.