Gyémánt csiszolókorong a precíz feladatok elvégzéséhez

gyémánt csiszolókorong
Gyémánt csiszolókorong

A különböző felületek alakítása gyakran jelent kihívásokat, de szerencsére, ma már szinte minden problémára létezik egyszerű megoldás. Amikor a felületek előkészítéséről van szó, esetleg a bevonatok eltávolításáról, a gyémánt csiszolókorong azonnal bevethető eszköz. Leggyakrabban talán betonból készült elemeken aknázzák ki a képességeit, de a gránithoz, márványhoz, falazatokhoz és más építési anyagokhoz is tökéletesen megfelel.

A nagy koptatóképességgel rendelkező, szintetikus ipari gyémántszegmensek alapos munkát végeznek és agresszív munkavégzésre is képesek. A gyémánt csiszolókorong stabilitását és tartóssággát az erős acéltest garantálja. A TLS felhozatalában igen széles választék található, ahol a csiszolás mellett, vágáshoz, de akár egy menetben mindkét feladathoz kapható ideális terméktípus.

Ha a frissen levágott csempék élein kell finomítani, akkor egyszerűbb azt ugyanazzal a fejjel végezni, mint 2 szerszámot cserélgetni. A padlók és falazatok régi bevonatának eltávolításában pedig a TLS DOUBLE ROW duplasoros gyémánt csiszolókorong és kőmaró tárcsa jár az élen.