Gyerek téli csizma a rohamosan növekedő lábakra

gyerek téli csizma
gyerek téli csizma

Minden évben ősszel újra kezdődik a szülőknek már ismerős dráma. Új gyerek téli csizma kell! A tél vége felé, amikor már szinte el is felejtjük a havat, a dráma folytatódik. A hideg évszakban a lábak nagy növekedésen mennek keresztül.

Vajon a meglévő gyerek téli csizma átvészeli a hideg évszakot vagy tényleg szükség van egy új párra, mielőtt beköszönt a tavasz? A szakértők szerint, a 3-6 évesek lába átlagosan 1 mm-t nő havonta. Így rendkívül kicsi a valószínűsége annak, hogy az új téli cipő a következő télig kitartson. Ráadásul sohasem lehet tudni, meddig tart a tél. Ez főleg a városban van így, ahol a szürke latyak az elterjedt és alig van hó a szánkózáshoz. Ezért a webshopunk olyan vízálló modelleket kínál, amelyek ideálisak a téli körülményekhez és a heves esőzésekhez is.

Kollekciónk bármelyik termékével biztos lehet benne, hogy gyermekei, az időjárási körülményektől függetlenül, védve lesznek. Válassza ki a megfelelő gyerek téli csizma modellt az igényeitől és az uralkodó körülményektől függően, hogy boldog és kényelmes játékot biztosítson a kicsinek!