A gyermekétkeztetés lehet minőségi olcsón is!

gyermekétkeztetés
gyermekétkeztetés
gyermekétkeztetés
gyermekétkeztetés

Amikor azt állítja egy közétkeztetéssel foglalkozó cég, hogy az étkeztetést csakis magas áron lehet egy bizonyos színvonal felett megvalósítani, akkor azt nem feltétlenül kell készpénznek venni. Létezik ugyanis olyan cég is, mely számára a gyermekétkeztetés valódi szívügy, és aki szem előtt tartja azt, hogy a gyermekek megfelelő áron jussanak hozzá a számukra szükséges minőségi ételekhez. Ilyen piaci szereplő a TS Gastro, mely cégről itt olvashat részletesen is: http://tsgastro.hu/

Mit tud nyújtani a TS Gastro a gyerekek, a szülők számára?

Elsősorban minőséget, mégpedig megfizethető áron! A TS Gastro azt vette észre a magyar közétkeztetés piacán, hogy a két jelenség, a megfelelőség és a megfizethetőség együtt nagyon ritkán szerepel egy lapon – holott csakis így van értelme közétkeztetést csinálni! Sokan elfelejtik azt, hogy gyerekekről van szó, iskolás, kisiskolás, netán óvodás gyerkőcökről, akiket nem szabad semmilyen ételekkel etetni. 2018-ban, a második évezred második évtizedének végén az ilyesmi még csak vita tárgyát sem képezheti!

Milyen lenne a mindenki számára megfelelő étkezés?

Ilyen praktikus módon nem létezik, lévén mindenki mást és mást szeret, kedvel. (És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy adottak bizonyos anyagi korlátok, melyek közé mindent be kell tudni passzírozni.) Annyi azonban bizonyos, hogy az étel mindenkor színvonalas, egészséges, elérhető árú, csakis friss alapanyagokat felvonultató kell, hogy legyen, melynek egyben kellő változatosságot kell produkálnia  ahhoz, hogy a gyermek szívesen fogyassza el.

Milyen eredményeket ért el eddig a TS Gastro?

Jelenleg 15 településen folytat közétkeztetést a cég, melynek keretében több, mint 20 ezer adag ételt készít el minden egyes hétköznap. Ez már olyan volumen, mellyel a TS Gastro komolyan vehető szereplője tud lenni bármilyen gyermekétkeztetési pályázatnak.

Amennyiben Ön olyan döntéshozó (önkormányzatnál, egyházi- vagy magánintézménynél), amely bizalmat szavazna egy másutt már (és azóta is folyamatosan) bizonyító cégnek, aki megbízható szereplőre bízná a közétkeztetés megoldását, akkor mielőbb vegye fel a kapcsolatot a TS Gastroval! A felnövekvő generáció egészséges ételekre történő ránevelése már csak egészségügyi szempontok miatt sem érdektelen dolog.