Házi kedvencek oktatása elektromos nyakörvvel

elektromos nyakörv
Elektromos nyakörv

Az engedetlen kutyák fegyelmezésére rengeteg eszközt lehet használni. Ezek egyik leghatékonyabb módja az elektromos nyakörv, ami elektromos jelek segítségével jelzi a kutyának a helytelen viselkedését. Felgyorsítja a feladatok, trükkök tanítását, mert a jelzés egyértelmű az állatnak is.

Fontos az oktatások során a gyors kommunikáció az állat és ember között, sokszor a félrevezető utasítások, helytelen kommunikáció a kulcsa a kutya nem szófogadó viselkedésének. Az elektromos nyakörv választása esetén oldalunkon rengeteg típust talál, a különféle igényekhez igazítva. A termékek közötti keresést megkönnyítik a szűrési funkciók, amelyekkel egyből az Ön kutyájához igazított termékeket láthatja.

A hosszú sétákhoz a 700 m hatótávolságú termékeink vagy az esőben is gyakorló kutya-oktató párosnak a vízálló készülékek egyaránt rendelkezésre állnak. Fontos azonban, hogy a négylábú kedvence súlyához és szőrzetéhez passzoló elektromos nyakörvet válassza ki, mivel nem minden ebnek ugyanolyan mértékű az érzékelése az elektromos impulzusok tekintetében.