Helytakarékos fali konzol

Fali konzol
Fali konzol
Fali konzol

Szeretné mindenki helytakarékosan és tudatosan berendezni az egész házat, benne az összes szobát. Ehhez az is kell, hogy felesleges dolgokat ne halmozzunk fel a lakásban és a szükséges dolgokból is a megfelelőeket szerezzük be. A fali konzol használatával, egyszerűen és helytakarékosan lehet elhelyezni a televíziót a szoba bármelyik falának bármelyik pontján. Amikor berendezzük a szobát, a tévét olyan helyre kell tegyük, ahonnan jól látható lesz, a kanapéról, ágyról, lehetőleg merőleges szögben. Többféle lehetőség van arra, hogy miként helyezzük el a készüléket.

Kerülhetnek állványokra, polcokra, szekrényekre. Helytakarékosság szempontjából mégis a fali konzol jelenti a legjobb megoldást. Könnyen elhelyezhető, nem foglal sok helyet és nem szükséges a szobát átrendezni többször, hogy mindennek jusson elég hely a nagy állványok vagy szekrények mellett. Bárhol szeretnénk elhelyezni, könnyen megtehetjük, ráadásul gyorsan elvégezhető a művelet és biztonságosan fogja tartani a készüléket.

A fali konzol egyszerűen mozgatható, +/-15 vagy +/-20 fokban dönthető felfelé vagy lefele egyaránt, az egyes darabok. Mindenki megtalálhatja a számára szükséges darabot, ehhez persze szükséges figyelembe venni a készülék paramétereit, például átmérőjét vagy tömegét, hogy ne haladja meg a maximális terhelhetőséget. Oldalirányban háromszor 180°-ban elfordítható. Különböző távolságokra lehet állítani a falhoz képest, egészen közel, pár centire, de akár majdnem félméteres távolságra is helyezhető.

A különböző fali konzol típusok különféle tévékészülékekhez lehetnek alkalmasak, így oda kell figyelni vásárláskor, ha már meglévőhöz vesszük a konzolt. A csomag tartalmaz a konzol mellett, a szereléshez alkalmas csavarokat valamint tipliket. A rendelés után, 1-2 munkanapon belül kiszállítják a csomagot. Rendeljen Ön is TV állvány helyett fali konzolt és tapasztalja meg az előnyeit! Takarítson meg helyet a szobában más tárgynak! A minőségben garantáltan nem fog csalódni, ezért bátran döntsön a megvétele mellett, mert nem fogja megbánni!