Hétrészes prémium ülőgarnitúra szett

prémium ülőgarnitúra
Prémium ülőgarnitúra

Ön is régóta keresi azt a kerti bútor garnitúrát, ami tökéletesen megállná a helyét a szabadban, viszont még sehol nem sikerült ráakadnia az igazira? Mostantól nem kell tovább keresgélnie, hiszen a 7 részes CAPRI prémium ülőgarnitúra garantáltan leveszi majd a lábáról! Maga a szett, ahogy azt fentebb is említettük, 7 különböző részből épül fel, ami 1 kanapé, 2 fotel, 2 különböző méretű dohányzóasztal és 2 darab oldalasztal meglétét jelenti.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mitől lesz valami igazán luxus? A válasz pedig roppant könnyen megválaszolható a kültéri CAPRI szett tulajdonságainak bemutatásával. A prémium ülőgarnitúra könnyű alumíniumvázzal rendelkezik, amit fonott műrattan fed.

Természetesen ez az anyag, a minőségének köszönhetően remekül képes ellenállni az esetleges csapadéknak és a napsugárzás veszélyeinek. A prémium ülőgarnitúra szett vízlepergető párnákkal van kiegészítve, amelyek nemcsak esztétikusak és praktikusak, hiszen a szivacs vastagságából adódóan roppant komfortosak is.