Hibátlanul teljesít az okos termosztát

okos termosztát
okos termosztát

Ideje búcsút inteni azoknak a termosztátoknak, amik túlságosan régiek, nem működnek megfelelő módon, a hatékonyságuk szinte a nullával egyenlő és a használatuk semmiképp sem mondható felhasználóbarátnak. A divatja múlt eszközök helyett, az okos termosztát mellett érdemes dönteni. Egy olyan intelligens kellékről van szó, ami sokkal hatásosabbá, komfortosabbá és modernebbé teheti a fűtést.

Jó választásnak bizonyulhat a Honeywell T6 vagy T6R Wifi fajta. Ha vezetékes a kapcsolat a régi termosztát és a kazán között, akkor a T6 a legjobb megoldás. Abban az esetben, ha vezeték nélküli, akkor jobbnak bizonyul a T6R.

Az okos termosztát főbb előnyei közé sorolható a mobil applikációs használat és a tény, hogy az Apple HomeKit, Amazon Echo, Alexa, Google Home és IFTTT rendszerekkel is összekapcsolható ez. Sokan választják a Honeywell T87 okos termosztát változatot, aminek a legfőbb tulajdonságai közé sorolható a magas minőség. Ott van még az Y87RF okostermosztát, amivel a helyiségek szabályzása gyerekjáték lesz majd. Számtalan egyéb okos termosztát megvehető az evohomeshop.hu oldalon.