Hol találhat minőségi táncruha anyagot?

táncruha anyag
táncruha anyag

A tánc az érzelmek egyik legkifejezőbb művészete. Egyre többen iratkoznak be táncórákra, hogy elsajátítsák ezt a különleges művészi nyelvet. Van, aki annyira rátalál benne önmagára, hogy versenyszerűen kezd el táncolni. Számukra már minőségi, testre igazodó táncruha is kell. De hol találhat megfelelően jó, testre simuló táncruha anyag kínálatot? Budapesti raktárral rendelkező Szakatex anyag nagykereskedés széles lycra és poliamid alapú táncruha anyag felhozatallal tud szolgálni.

Kimondottan kedvelt a versenytánc ruhákhoz használt Spalmatura hologram lycra vagy az egyszerű lycra anyag, ami mellesleg különféle színekben választható. Az összetevők szempontjából gyakran készül elasztán-poliamid keverékből, hogy egyáltalán ne legyen merev és könnyen lehessen benne mozogni. Az általunk forgalmazott táncruha anyag ráadásul annyira jó minőségű, hogy a korcsolyaruházat, valamint fürdőruha termékek is készülhetnek belőle. Nem utolsósorban, a Morea és Szumátra matt és fényes textíliák is kiválóak táncruha anyag helyett. De nemcsak ez népszerű a cégünknél. Rendszeresen látogatnak el hozzánk olyan vevők is, akik kimondottan frottír anyag méteráru után jönnek. Különösen a matracgyártásnál használják fel, mivel a matracvédő anyag kellemesen bolyhos és puha kell legyen, a frottír anyag méteráru pedig megadja mindezt a kényelmet. Kínálatunkban kapható egy- és kétfalas matt pamut frottír, ami remekül beválik a fehérnemű, babaruha és felsőruházat gyártásánál.

A frottír anyag méteráru hálóruha készítéséhez is kiváló lehet, ehhez pedig nemcsak fehér, hanem színes és mintás változatot is tudunk biztosítani. A Szakatex nagyker vonzó áron kínálja az olasz és török eredetű anyagokat, nálunk kedvére válogathat a pamut, a poliészter, a plüss, a tüll, a csipke és a wellsoft méteráruból is. A piké és trikó anyagok, valamint organikus pamuttextilek szintén keresettek. Még több hasznos információ honlapunkon található, kattintson oda bármikor! Ha kérdései merülnének fel, telefonon is konzultálhat munkatársainkkal!