Honeywell WiFi termosztát kiemelkedő technológiával

honeywell wifi termosztát
honeywell wifi termosztát

Hagyományos esetben egy átlagos termosztát is ideális választásnak számít. A vezeték nélküli termosztát telepítése viszont sokkal egyszerűbb és kevesebb időt vesz igénybe.

Honeywell WiFi termosztát pedig egyenesen a kategória csúcsát jelenti, a fejlett technológiájának köszönhetően. Akár 12 zónát is vezérelhetünk, programozhatunk egyszerre a használatával, a vezérlő vagy az okostelefon segítségével. Mit jelent ez a gyakorlatban?

Minden helyiségben olyan hőmérsékletet állíthatunk be, amilyet csak szeretnénk. Mindezt úgy, hogy közben a kedvenc sorozatunkat nézzük a nappali kanapéján heverészve. Az evohomeshop.hu kínálatából többféle csomag közül választhatjuk ki a megfelelő változatot, ami a leginkább illeszkedik a fűtésrendszer típusához.

A Honeywell WiFi termosztát gazdaságosabb és hatékonyabb fűtési megoldást garantál, mindezt kézenfekvő módon. A telepítés gyors és a vezérlést bárki elsajátíthatja, a felhasználóbarát felületnek köszönhetően. A Honeywell WiFi termosztát Starter Kit a későbbiekben tovább bővíthető.