Honnan ered a Skagen óra?

Skagen óra
Skagen óra

A gyártó cég évről-évre dinamikusan fejlődik és az ilyen termékeken kívül foglalkozik még ékszerek, illetve napszemüvegek gyártásával is. A Skagen óra rendkívül precíz, japán, illetve svájci szerkezettel van ellátva. További jellemzői a következők: IP bevonat, 5 ezer órás kopásteszt, orvosi acél, szolid titánium, kerámia tokozás, kiváló minőségű bőr-, illetve fonott fémszíjak, szuper kemény kristályüveg, valamint Swarovski díszítés.

Érdemes megemlíteni, hogy a Dánok 11 %-a már beszerezte magának. Ezt a nagyszerű céget, ami a márkát gyártja, illetve forgalmazza egy dán házaspár, Charlotte és Henrik Jorst álmodta meg. A céljuk a magas minőségű, de mégis megfizethető árú termékek készítése volt.

Ebből kifolyólag, a márka tehát a kiváló minőségének, illetve megfizethető árának köszönheti óriási népszerűségét. Az Egyesült Államokban az ötödik legtöbbet eladott cikk a Skagen óra, Németországban pedig a negyedik. Kiváló megjelenése magabiztosságot nyújthat viselőjének, mindamellett, hogy megbízható, remek termék.