Ice Watch óra Swarovski kövekkel

ice watch óra
ice watch óra

Ez az időmérő a nagyvilágban is eléggé ismert, ahhoz képest, hogy az egyik legfiatalabb márka. Látható volt már Jennifer Lopez és David Guetta csuklóján is, emellett több mint 4 milliós rajongótábora van a közösségi oldalakon. Az Ice Watch óra lépést tart a trendekkel, továbbá termékeibe díszítésnek Swarovski köveket használ, így még nagyobb a népszerűsége a hölgyek között.

Árai megfizethetőek, a termékek pedig minőségiek. Tervezőik ötvözték a rugalmasságot a kényelmes viselettel és a divatos jegyekkel. A sportos kinézetet imádják a fiatalok, mert nemcsak strapabíró, hanem verhetetlenül pontos is a tökéletesen működő kvarc szerezettel. Mivel a kijelző ásványi üveg, ezért igen ellenálló.

Edzőterembe és úszni is lehet, ugyanis vízálló. Az óraszerkezet elemmel működik, ami 2-3 évig képes dolgozni benne, a szilikon szíj pedig a kellemes viselésben segít. Az Ice Watch óra egyedi és speciális kialakításával ezek a szerkezetek megfelelőek a rendszeres használatra, általuk pedig nem fogunk elkésni sehonnan.