Igazán praktikus az iPhone 12 mini

iphone 12 mini
iphone 12 mini

Vannak bizonyos telefonmárkák, amelyek magukért beszélnek. Ha minőségre vágyik, akkor az iPhone 12 mini való Önnek! Megvásárolhatja kártyafüggetlen változatban, ami tartalmaz magyar menüt és értelemszerűen minden gyári tartozék jár hozzá.

Ujjlenyomatolvasóval nem rendelkezik, azonban van benne Face ID, így bármikor felismeri a tulajdonosát. Hexa-Core processzorral rendelkezik és 5.4″ a kijelzője. Az iPhone 12 mini memóriája 4 GB, míg a belső tárhely 128 GB. Nem bővíthető, azonban erre nem is lesz szüksége. Lehetőség van beszerezni dual-, illetve singe-SIM változatban. Mint ahogy minden Apple telefonon, természetesen ezen is iOS operációs rendszer fut, mégpedig a 14.1 verzió. Az elsődleges kamerája 12 MP és értelemszerűen rendelkezik GPS-el és Bluetooth-szal.

Roppant praktikus és teljes mértékben megállja a helyét a mindennapokban. Az iPhone 12 minit könnyedén megrendelheti az internetről. Mindössze pár munkanapot kell várnia és máris használhatja az okoskészüléket. Persze érdemes vetni egy szempillantást a költségre, mielőtt megvenné.