Így tud segíteni az Aviva módszer

hormonális egészség fenntartás
Hormonális egészség fenntartás

Folyamatosan törekedni kell arra, hogy megőrizzük az egészségünket. Ezt minden területen figyelembe kell venni, hiszen csakis így tud teljes életet élni. Annak érdekében, hogy enyhítse, esetleg megszűntesse a nőgyógyászati panaszokat, javasolt részt venni az ideális tanfolyamon. Az Aviva módszer rengeteget tud segíteni a hormonális egészség fenntartásában. Nem is gondolná, hogy milyen sokan alkalmazzák, illetve mennyire hatékony eredmények várhatóak. Amennyiben még nem hallott erről a módszerről, akkor épp itt az ideje megismerni!

Aki kifejlesztette, az egy magyar származású fizikoterapeuta, méghozzá Gabriella Steiner. Tehát, tudományosan bizonyított, hogy igenis jótékony hatással van a méhre, illetve a petefészekre. Ezért is javasolják az orvosok ezt a módszert azoknak, akik a család bővítésében nem értek el eddigi sikereket. Mindenképpen érdemes kipróbálni még a lombik program előtt, hiszen számtalan nőnek ezt tanácsolja a nőgyógyásza, egy esetleges vetélés után is.

Amit tudni szükséges ezen gyakorlatokról, az a különlegessége, hogy olyan beszorító és ellazító mozdulatokat kell végezni, amelyeken keresztül fokozza a belső szerveknek a működését. Tehát, lényegében véve megmozgatja a méhének minden porcikáját, így serkentve azt a megfelelő működésre. Bátran kijelenthető, hogy ez a mozgásforma megelőzi a nőgyógyászati problémákat, illetve megpróbálja megszűntetni a meglévő panaszokat. Sokan nevezik még hormontornának, hiszen a gyakorlatokat követően egyensúlyban lesz a hormonháztartás.

Rengetegszer használják ezt a megoldást, amikor fokozni szeretnék a termékenységet, mert szívesen bővítenék a családot. Ráadásul nemcsak a nőknek szokták javasolni, hanem az erősebbik nemnek is. Említésre méltók ugyanis az eredmények, amelyekkel az urológiai problémákat szűnteti meg. Annyi biztos, hogy rosszat semmiképpen sem fog tenni a szervezetének, csupán fokozza majd annak az öngyógyító folyamatait. A megtanult mozgásokat pedig rendszeresen otthon is elvégezheti és érdemes egészségesen táplálkozni is.