Interaktív játékokkal szórakozni és tanulni is lehet

interaktív játékok
interaktív játékok

A cuki plüssöket, babákat és pónikat minden gyermek szereti, de még izgalmasabb lenne velük a játék, ha ők is aktívan részt vennének benne. Az interaktív játékok talán ennek az elvárásnak a nyomán „születtek” meg. A korszerű technológia lehetővé is tette ezek megjelenését.

Az apró robotok a kutyusokban, autókban és tulajdonképpen bármiben szóra bírták meg a legszűkszavúbb játékot is. Ezeket a szuper dolgokat pedig már a legkisebbek is élvezhetik. Gondoljunk csak a zenélő, világító kiságy forgókra vagy a kutyusra, aki gombnyomásra szavakat, dalocskákat tanít. Ahogy nő a gyermek, úgy merülhet el még jobban az interaktív játékok birodalmában. A nagyobbaknak ugyanis rengeteg remek dolog közül van módjuk válogatni. Itt van például Yoda, a beszélő plüss, Macrobot vagy a Hatchimals barátok.

Az interaktív játékok között okosórák, térképek és társasjátékok is találhatóak. Szeretné, ha a gyermeke játékosan tanulna angolul? Akkor válasszon a Tolki szettek közül! A rengeteg fantasztikus interaktív játék megrendelhető a jatekotthon.hu webáruházból!