Ismeretterjesztő és készségfejlesztő LOGICO Piccolo

LOGICO Piccolo
LOGICO Piccolo

Tökéletes oktatás, játékos, furfangos formában a készségek terén. A LOGICO Piccolo nagyszerűen fejleszti a képességeket. Segítséget adnak az iskolakezdőknek, a nyelvtannal bajlódóknak, nagycsoportos kortól kezdve az iskola alsó tagozatáig. Erősíti a megfigyelést, a gondolkodást, a türelmet és a koncentrációt, amelyekre a hétköznapokban majd szükség lesz.

A gyerkőcök megismerik a formákat a színeket, a számokat, a betűket, a mintákat, a párhuzamot, a különbségeket, ezen kívül az irányokkal, a méretekkel kapcsolatban is támogatja őket. Rengeteg ismeretterjesztő és készségfejlesztő feladat van, ahol csalafinta feladatok vezetik be őket a matematika rejtelmeibe.

Az olvasás vagy a nyelvtan is egyszerűbb lesz számukra, mert ez segít a szavak, mondatok, a beszédhelyzetek megformálásában, játékosan, vidám történetekkel erősítve. A LOGICO Piccolo még nyelvtanból is oktat úgy, hogy a rímek, szótagok, összekevert betűk és mondókák alapján észrevétlenül, játszva tanulják meg ezeket a szükséges ismereteket.